• Adaf 2017

  25 september 2017

  *UITNODIGING* ADAF 2017 / EdiArt by Editha de Vos    
   
   
       
   
     

  Beste kunstliefhebber,

  Met trots nodig ik u uit voor mijn expositie op de 7e ADAF kunstbeurs in het World Fashion Centre in Amsterdam. Aan deze prestigieuse kunstbeurs nemen ca. 200 deelnemers / 13 nationaliteiten deel. Graag toon ik mijn nieuwste werk aan u op de ADAF, u vindt mij op stand nr.19.

  Gratis tickets zijn verkrijgbaar op; https:/www.adaf.nl/deelnemerrelaties, of neem contact met mij op, dan regel ik het voor u! Komt u liever op de VIP-preview op vrijdag 13 oktober (17-22 uur)? Op bovenstaande site kunt u ook uw VIP tickets met 50% korting bestellen (incl. glas champagne en catalogus)..

  De ADAF - Annual Dutch Art Fair vindt plaats  in het World Fashion Centre in Amsterdam. Openingstijden;  VIP-preview 17 tot 22 uur. Weekend 14 en 15 oktober van 11.00 tot 17.30 uur.  

  Hoop van harte u op een van deze dagen te mogen ontvangen op mijn stand, hartelijke groet, Editha de Vos                                                                                                                                                                                                           www.ediart.nl, edithadevos@hotmail.com,                                                                                                                                                                                    Fb. EdiArt by Editha de Vos, 0031 621830130

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 93 keer bekeken