Editha de Vos, geboren in Arnhem, werkt en woont in Doesburg.

Als kind ben ik altijd wel creatief geweest. Bewerkte hout en beschilderde daarna de werkstukken. Mijn vader schilderde op doek en ik ben net als hij autodidact. Schilderen is een van mijn grootste passies geworden, liefst met veel kleur en vaart, ik schilder voornamelijk figuratief maar ook het abstracte werk schuw ik niet.

Door het soms bijzondere kleurgebruik valt mijn werk op, zegt men. Mijn inspiratie vind ik werkelijk in alles om mij heen! De wolken, de akkers, de kleuren in het algemeen, noem het maar "Het leven zelf...."  

Mijn werk heeft een eigen stijl, het effect van warmte, zonnig en vrolijkheid. Ik ben eigenlijk altijd bezig geweest ‘met mijn handen,' echter in de schilderkunst voel ik me het meest thuis!

Bent u er klaar voor? Laat u verrassen door de kleuren en doeken van EdiArt by Editha de Vos. Mocht u kontact willen opnemen dan graag via de mail edithadevos@hotmail.com of via mobiel 0031 6 218 30 130, Fb -EdiArt by Editha de Vos, of laat een berichtje achter in mijn gastenboek.

"Kunst; met passie, kleur en vaart".